Vejret i Vancouver i marts

Her kan du læse lidt om vejret i Vancouver i marts, som typisk vil byde på temperaturer mellem 8 og 10 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Vancouver - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over marts-vejret i Vancouver, som - når temperaturen er lavest i marts - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Vancouver i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Vancouver (marts måned)

I marts måned kan temperaturerne i Vancouver i Canada svinge mellem at være meget kolde til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 8 - 10 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i marts måned i Vancouver ligger på omkring 6 til 8 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 9 - 12 grader.

At temperaturerne i marts måned i Vancouver kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Vancouver er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typiske vejrforhold i Vancouver i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Vancouver i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Vancouver tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
8° - 10°
Solskinstimer
118 - 119
Nedbør i mm.
151
Dage med nedbør
17 - 18

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Vancouver. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Vancouver i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Vancouver:

Vil det regne i marts?
Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i marts