Vejret i Vancouver i november

Her kan du læse lidt om vejret i Vancouver i november, som typisk vil byde på temperaturer mellem 7 og 9 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Vancouver - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i november måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over november-vejret i Vancouver, som - når temperaturen er lavest i november - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Vancouver i november måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

November-temperaturer i Vancouver

I november måned i Vancouver kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kolde eller meget kolde. Det betyder november-temperaturer i Vancouver, som i de fleste tilfælde ligger omkring 7 - 9 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 5 grader og maximumstemperaturer på 9 - 11 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i november måned i Vancouver kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Vancouver er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Oversigt over vejret i Vancouver i november

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Vancouver i årets 11. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
61 - 62
Nedbør i mm.
198
Dage med nedbør
18 - 19

Hvis du skal rejse i Vancouver i andre af årets måneder end blot november, så sørg for også at læse om vejret i Vancouver på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Vancouver.

Nedbør og regnfulde dage i november

november måned i Vancouver hører absolut ikke til en tør periode. Der vil derimod være masser af nedbør som fordelt over 17 og 19 dage giver mellem 197 og 199 mm nedbør. Til sammenligning kan det nævnes, at der i Danmarks vådeste måned falder omkring 65 millimeter vand.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i november