Vejret i Vancouver i oktober

Her kan du læse lidt om vejret i Vancouver i oktober, som typisk vil byde på temperaturer mellem 12 og 14 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Vancouver - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over oktober-vejret i Vancouver, som - når temperaturen er lavest i oktober - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af oktober i Vancouver.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Vancouver i oktober

Årets 10. måned vil i Vancouver byde på kolde til kølige temperaturer. I Vancouver i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 12 - 14 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 10 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 14 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Vancouver kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Vancouver er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typiske vejrforhold i Vancouver i oktober

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Vancouver i oktober. Tallene er opgjort over hele oktober måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Vancouver tager sig ud i årets 10. måned.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
114 - 115
Nedbør i mm.
172
Dage med nedbør
15 - 16

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Vancouver. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Vancouver i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over oktober. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Vancouver:

Regner det så i oktober måned?

oktober måned i Vancouver hører absolut ikke til en tør periode. Der vil derimod være masser af nedbør som fordelt over 14 og 16 dage giver mellem 171 og 173 mm nedbør. Til sammenligning kan det nævnes, at der i Danmarks vådeste måned falder omkring 65 millimeter vand.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i oktober