Vejret i Vancouver i september

Vejret i Vancouver i september kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 17 grader. Du er måske interesseret i vejret i Vancouver i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Vancouver i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Vancouver i september

Årets 9. måned vil i Vancouver byde på kolde til ganske lune temperaturer. I Vancouver i september måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 16 - 18 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 14 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 19 grader.

At temperaturerne i september måned i Vancouver kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Vancouver er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Vancouver i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Vancouver.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
180 - 181
Nedbør i mm.
83
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Vancouver, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Vancouver, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i september?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i september måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 82 - 84 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i september