Vejret i Venedig i juli

Juli måned i Venedig vil normalt ramme temperaturer på omkring 25 og 27 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Venedig er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Venedig

Venedig, Italien i juli er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Venedig byde på 25 - 27 grader. Når det er koldest i juli i Venedig vil der være omkring 23 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 28 - 29 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Venedig kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Venedig er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Venedig i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i Venedig se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
292 - 293
Nedbør i mm.
78
Dage med nedbør
7 - 8

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Venedig eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Venedig.

Regn og nedbør i juli

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele juli forventes i Venedig. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af juli falder der omkring 77 - 79 millimeter regn i Venedig.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juli