Vejret i Warszawa i april

April måned i Warszawa vil normalt ramme temperaturer på omkring 9 og 11 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve meget kolde dage. Du er måske interesseret i vejret i Warszawa i april, da du overvejer at bestille en ferie i årets fjerde måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Warszawa.
Skrevet af: Niels Sørensen

April-temperaturer i Warszawa

I april måned i Warszawa kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller meget kolde. Det betyder april-temperaturer i Warszawa, som i de fleste tilfælde ligger omkring 9 - 11 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 7 grader og maximumstemperaturer på 12 - 14 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i april måned i Warszawa kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Warszawa er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Warszawa i april

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan april-vejret tager sig ud i Warszawa.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
158 - 159
Nedbør i mm.
32
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Warszawa, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Warszawa, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i april

I løbet af april vil der i Warszawa falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 31 - 33mm. nedbør. Dette sker i løbet af 12-14 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i april