Vejret i Warszawa i december

Vejret i Warszawa i årets sidste måned vil normalt have temperaturer på omkring -1 og 1 grader. Man kan også mødes af decideret ekstremt kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Warszawa i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Warszawa i december. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Warszawa i december. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Warszawa i december måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Warszawa i december

Dagstemperaturerne i Warszawa i december måned svinger mellem at være ekstremt kolde til . Typisk vil der være omkring -1 - 1 grader i december - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på -3 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 0 grader.

At temperaturerne i december måned i Warszawa kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Warszawa er en meget overskyet tid med ganske få reelle soltimer hver dag.

Generelt skema over vejret i Warszawa i december

Et udsnit af december måneds vejr i Warszawa er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
-1° - 1°
Solskinstimer
39 - 40
Nedbør i mm.
37
Dage med nedbør
16 - 17

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Warszawa er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Warszawa byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i december

Helt sikker er det, at december ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i december falder 36 - 38 mm. nedbør i løbet af 15-17 af månedens dage.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i december