Vejret i Warszawa i februar

Vejret i Warszawa i årets anden måned vil normalt have temperaturer på omkring -2 og 1 grader. Man kan også mødes af decideret ekstremt kolde perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Warszawa er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Warszawa i februar. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i Warszawa.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Warszawa i februar

Årets anden måned vil i Warszawa byde på ekstremt kolde til temperaturer. I Warszawa i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring -2 - 1 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum -4 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 0 grader.

At temperaturerne i februar måned i Warszawa kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Warszawa er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Vejret i Warszawa i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Warszawa se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
-2° - 1°
Solskinstimer
55 - 56
Nedbør i mm.
28
Dage med nedbør
14 - 15

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Warszawa eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Warszawa.

Nedbør i februar

Helt sikker er det, at februar ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i februar falder 27 - 29 mm. nedbør i løbet af 13-15 af månedens dage.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i februar