Vejret i Warszawa i juli

Vejret i Warszawa i juli kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 21 grader. Du er måske interesseret i vejret i Warszawa i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Warszawa i juli måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Warszawa i juli

Dagstemperaturerne i Warszawa i juli måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 20 - 22 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 18 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 24 grader.

At temperaturerne i juli måned i Warszawa kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Warszawa er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Warszawa i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Warszawa.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
219 - 220
Nedbør i mm.
79
Dage med nedbør
16 - 17

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Warszawa, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Warszawa, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i juli

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 78 - 80 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i juli