Vejret i Warszawa i juni

Vejret i Warszawa i juni kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 19 grader. Du er måske interesseret i vejret i Warszawa i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Warszawa.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Warszawa i juni

Dagstemperaturerne i Warszawa i juni måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 18 - 20 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 16 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 22 grader.

At temperaturerne i juni måned i Warszawa kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Warszawa er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Warszawa i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Warszawa.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
244 - 245
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Warszawa, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Warszawa, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i juni

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juni måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 59 - 61 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i juni