Vejret i Warszawa i maj

Vejret i Warszawa i maj kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 16 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Warszawa er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Warszawa i årets 5. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i Warszawa

Warszawa, Polen i maj er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Warszawa byde på 15 - 17 grader. Når det er koldest i maj i Warszawa vil der være omkring 13 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 19 - 20 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i maj måned i Warszawa kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Warszawa er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Warszawa i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Warszawa se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
252 - 253
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
11 - 12

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Warszawa eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Warszawa.

Vil det regne i maj?

Fordelt over maj måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 39 - 41mm. nedbør. Dette sker fordelt over 10-12 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i maj