Vejret i Warszawa i marts

Oversigt over vejret i Warszawa i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 4 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Warszawa - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Warszawa i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Warszawa

Warszawa, Polen i marts er en periode, hvor ekstremt kolde til meget kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Warszawa byde på 3 - 5 grader. Når det er koldest i marts i Warszawa vil der være omkring 1 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 5 - 6 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i marts måned i Warszawa kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Warszawa er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typiske vejrforhold i Warszawa i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Warszawa i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Warszawa tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
3° - 5°
Solskinstimer
115 - 116
Nedbør i mm.
20
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Warszawa. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Warszawa i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Warszawa:

Nedbør og regnfulde dage i marts

I løbet af marts vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 19 - 21mm. - fordelt på 10-12 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i marts