Vejret i Warszawa i november

Vejret i Warszawa i årets 11. måned vil normalt have meget kolde temperaturer på omkring 3 og 5 grader. Man kan også mødes af decideret perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Warszawa - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Warszawa i november. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Warszawa.
Skrevet af: Niels Sørensen

November-temperaturer i Warszawa

I november måned i Warszawa kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget kolde eller . Det betyder november-temperaturer i Warszawa, som i de fleste tilfælde ligger omkring 3 - 5 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 1 grader og maximumstemperaturer på 4 - 6 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i november måned i Warszawa kan beskrives som , kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Warszawa er en meget overskyet tid med ganske få reelle soltimer hver dag.

Typiske vejrforhold i Warszawa i november

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Warszawa i november. Tallene er opgjort over hele november måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Warszawa tager sig ud i årets 11. måned.
Temperaturer
3° - 5°
Solskinstimer
49 - 50
Nedbør i mm.
31
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Warszawa. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Warszawa i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over november. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Warszawa:

Nedbør i november

Helt sikker er det, at november ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i november falder 30 - 32 mm. nedbør i løbet af 11-13 af månedens dage.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i november