Vejret i Warszawa i oktober

Oversigt over vejret i Warszawa i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 11 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Warszawa - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Warszawa i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Warszawa i oktober

Dagstemperaturerne i Warszawa i oktober måned svinger mellem at være meget kolde til kølige. Typisk vil der være omkring 10 - 12 grader i oktober - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 8 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 12 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Warszawa kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Warszawa er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Warszawa i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Warszawa i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
119 - 120
Nedbør i mm.
31
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Warszawa i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Warszawa på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Warszawa.

Vil det regne i oktober?

I løbet af oktober vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 30 - 32mm. - fordelt på 11-13 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i oktober