Vejret i Warszawa i september

Oversigt over vejret i Warszawa i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 16 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Warszawa - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i september måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Warszawa.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Warszawa

Warszawa, Polen i september er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Warszawa byde på 15 - 17 grader. Når det er koldest i september i Warszawa vil der være omkring 13 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 18 - 19 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Warszawa kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Warszawa er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Warszawa i september

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Warszawa i årets 9. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
158 - 159
Nedbør i mm.
41
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Warszawa i andre af årets måneder end blot september, så sørg for også at læse om vejret i Warszawa på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Warszawa.

Nedbør i september

I løbet af september vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 40 - 42mm. - fordelt på 11-13 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i september