Vejret i Washington i august

Oversigt over vejret i Washington i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 27 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Washington i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Washington i august

Dagstemperaturerne i Washington i august måned svinger mellem at være ganske lune til meget varme. Typisk vil der være omkring 26 - 28 grader i august - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 24 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 30 grader.

At temperaturerne i august måned i Washington kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Washington er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Washington i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Washington.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
262 - 263
Nedbør i mm.
120
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Washington, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Washington, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i august måned?

Som skemaet også tydeligt viser, så kan vejret i august i Washington betegnes som vådt og ustadigt. Der vil falder i omegnen af 119 - 121mm. nedbør i løbet af måneden fordelt på 9-11 dage. De resterende dage vil der være forholdsvist tørt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i august