Vejret i Washington i december

Her kan du læse lidt om vejret i Washington i december, som typisk vil byde på temperaturer mellem 5 og 7 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Washington i december, da du overvejer at bestille en ferie i årets sidste måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over december-vejret i Washington, som - når temperaturen er lavest i december - byder på ekstremt kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets sidste måned i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Washington i december

Årets sidste måned vil i Washington byde på ekstremt kolde til kolde temperaturer. I Washington i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 5 - 7 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 3 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 8 grader.

At temperaturerne i december måned i Washington kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Washington er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typisk vejr i Washington i december

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan december-vejret tager sig ud i Washington.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
144 - 145
Nedbør i mm.
75
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Washington, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Washington, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i december

I løbet af december vil der i december falde 74 - 76 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i december