Vejret i Washington i februar

Februar måned i Washington vil normalt ramme temperaturer på omkring 5 og 7 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kolde, så kan du også opleve ekstremt kolde dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Washington - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Washington

I februar måned i Washington kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kolde eller ekstremt kolde. Det betyder februar-temperaturer i Washington, som i de fleste tilfælde ligger omkring 5 - 7 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 3 grader og maximumstemperaturer på 8 - 10 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i februar måned i Washington kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Washington er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Washington i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Washington i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
157 - 158
Nedbør i mm.
68
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i Washington i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i Washington på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Washington.

Nedbør i februar

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele februar forventes i Washington. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af februar falder der omkring 67 - 69 millimeter regn i Washington.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i februar