Vejret i Washington i januar

Vejret i Washington i årets første måned vil normalt have kolde temperaturer på omkring 4 og 6 grader. Man kan også mødes af decideret ekstremt kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Washington i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Washington i januar. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Washington i januar. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Washington

Washington, USA i januar er en periode, hvor ekstremt kolde til kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Washington byde på 4 - 6 grader. Når det er koldest i januar i Washington vil der være omkring 2 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 7 - 8 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Washington kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Washington er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Washington i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Washington er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
4° - 6°
Solskinstimer
152 - 153
Nedbør i mm.
84
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Washington er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Washington byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i januar måned?

Ustadigt vejr må i januar i Washington forventes. I løbet af årets første måned falder der omkring 83 - 85 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar