Vejret i Washington i juli

Juli måned i Washington vil normalt ramme temperaturer på omkring 27 og 29 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Washington - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Washington

Washington, USA i juli er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Washington byde på 27 - 29 grader. Når det er koldest i juli i Washington vil der være omkring 25 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 31 - 32 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Washington kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Washington er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Washington i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Washington i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Washington tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
285 - 286
Nedbør i mm.
108
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Washington. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Washington i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Washington:

Regner det så i juli måned?

Selvom juli i Washington kan betegnes som en måned med ganske meget nedbør, så vil det ikke regne non-stop. Men man skal regne med at 10-12 dage i løbet af juli vil indeholde nedbør - resten af tiden bør det være forholdsvist tørt, ja måske er du endda heldig at få solen at se. Som skemaet også viser, så fordeler nedbøren sig typisk over 107 - 109 dageAndre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juli