Vejret i Washington i juni

Oversigt over vejret i Washington i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 26 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Washington - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Washington

I juni måned i Washington kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Washington, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 29 - 31 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Washington kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Washington er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Washington i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Washington i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
294 - 295
Nedbør i mm.
88
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Washington i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Washington på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Washington.

Regner det så i juni måned?

I løbet af juni vil der i årets 6. måned i Washington falde omkring 87 - 89 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni