Vejret i Washington i maj

Vejret i Washington i årets 5. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Washington i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Washington i maj. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Washington i maj. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Washington i maj

Årets 5. måned vil i Washington byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Washington i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 20 - 22 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 18 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 25 grader.

At temperaturerne i maj måned i Washington kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Washington er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Washington i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Washington er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
253 - 254
Nedbør i mm.
103
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Washington er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Washington byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i maj

I løbet af årets 5. måned vil der typisk være mellem 11 og 13 dage med nedbør i maj. Her falder der omkring 102 - 104 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj