Vejret i Washington i november

Vejret i Washington i november kan byde på både meget kolde og kølige dage, med temperaturer på omkring 11 grader. Du er måske interesseret i vejret i Washington i november, da du overvejer at bestille en ferie i årets 11. måned - eller måske har du allerede gjort det. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Washington i årets 11. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

November-temperaturer i Washington

I november måned i Washington kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller meget kolde. Det betyder november-temperaturer i Washington, som i de fleste tilfælde ligger omkring 10 - 12 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 8 grader og maximumstemperaturer på 14 - 16 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i november måned i Washington kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Washington er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Washington i november

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan november-vejret tager sig ud i Washington.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
179 - 180
Nedbør i mm.
75
Dage med nedbør
9 - 10

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Washington, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Washington, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i november?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i november måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 74 - 76 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i november