Vejret i Washington i oktober

Her kan du læse lidt om vejret i Washington i oktober, som typisk vil byde på temperaturer mellem 16 og 18 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Washington - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over oktober-vejret i Washington, som - når temperaturen er lavest i oktober - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Washington i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Washington (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i Washington i USA svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 16 - 18 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i Washington ligger på omkring 14 til 16 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 19 - 22 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Washington kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Washington er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Washington i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Washington i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
211 - 212
Nedbør i mm.
78
Dage med nedbør
8 - 9

Hvis du skal rejse i Washington i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Washington på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Washington.

Vil det regne i oktober?

I løbet af oktober vil der i oktober falde 77 - 79 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i oktober