Vejret i Washington i september

Oversigt over vejret i Washington i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 23 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Washington i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af september i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Washington

Washington, USA i september er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Washington byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i september i Washington vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Washington kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Washington er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Washington i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Washington.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
235 - 236
Nedbør i mm.
100
Dage med nedbør
9 - 10

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Washington, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Washington, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i september måned?

I løbet af september vil der i årets 9. måned i Washington falde omkring 99 - 101 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i september