Vejret i Zadar i april

Vejret i Zadar i april kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 16 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Zadar - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Zadar.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Zadar (april måned)

I april måned kan temperaturerne i Zadar i Kroatien svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 15 - 17 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i april måned i Zadar ligger på omkring 13 til 15 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 17 - 20 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Zadar i april

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Zadar i april. Tallene er opgjort over hele april måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Zadar tager sig ud i årets fjerde måned.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Zadar. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Zadar i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over april. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Zadar:

Regner det så i april måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i april måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 59 - 61 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i april