Vejret i Zadar i december

Her kan du læse lidt om vejret i Zadar i december, som typisk vil byde på temperaturer mellem 10 og 12 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Zadar er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over december-vejret i Zadar, som - når temperaturen er lavest i december - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Zadar (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Zadar i Kroatien svinge mellem at være kolde til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 10 - 12 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Zadar ligger på omkring 8 til 10 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 10 - 13 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Zadar i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Zadar se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
89
Dage med nedbør
12 - 13

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Zadar eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Zadar.

Regn og nedbør i december

I løbet af december vil der i december falde 88 - 90 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i december