Vejret i Zadar i februar

Vejret i Zadar i februar kan byde på både meget kolde og kølige dage, med temperaturer på omkring 10 grader. Du er måske interesseret i vejret i Zadar i februar, da du overvejer at bestille en ferie i årets anden måned - eller måske har du allerede gjort det. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af februar i Zadar.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Zadar

I februar måned i Zadar kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller meget kolde. Det betyder februar-temperaturer i Zadar, som i de fleste tilfælde ligger omkring 9 - 11 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 7 grader og maximumstemperaturer på 11 - 13 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Zadar i februar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan februar-vejret tager sig ud i Zadar.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
62
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Zadar, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Zadar, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i februar måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i februar måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 61 - 63 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i februar