Vejret i Zadar i januar

Januar måned i Zadar vil normalt ramme temperaturer på omkring 9 og 11 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kolde, så kan du også opleve meget kolde dage. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Zadar - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Zadar i årets første måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar-temperaturer i Zadar

I januar måned i Zadar kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kolde eller meget kolde. Det betyder januar-temperaturer i Zadar, som i de fleste tilfælde ligger omkring 9 - 11 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 7 grader og maximumstemperaturer på 10 - 12 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Zadar i januar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Zadar i januar. Tallene er opgjort over hele januar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Zadar tager sig ud i årets første måned.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
71
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Zadar. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Zadar i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over januar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Zadar:

Vil det regne i januar?

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele januar forventes i Zadar. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af januar falder der omkring 70 - 72 millimeter regn i Zadar.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i januar