Vejret i Zadar i juli

Oversigt over vejret i Zadar i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 28 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Zadar - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Zadar.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Zadar i juli

Dagstemperaturerne i Zadar i juli måned svinger mellem at være varme til meget varme. Typisk vil der være omkring 27 - 29 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 25 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Zadar i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Zadar i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
22 - 23

Hvis du skal rejse i Zadar i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Zadar på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Zadar.

Regner det så i juli måned?

I løbet af juli vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 29 - 31mm. - fordelt på 21-23 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i juli