Vejret i Zadar i juni

Vejret i Zadar i juni kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Zadar i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Zadar i juni. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Zadar i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Zadar

I juni måned i Zadar kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Zadar, som i de fleste tilfælde ligger omkring 24 - 26 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 22 grader og maximumstemperaturer på 27 - 29 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Zadar i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Zadar er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
51
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Zadar er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Zadar byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juni?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juni måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 50 - 52 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i juni