Vejret i Zadar i marts

Marts måned i Zadar vil normalt ramme temperaturer på omkring 12 og 14 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve kolde dage. Du er måske interesseret i vejret i Zadar i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Zadar i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts-temperaturer i Zadar

I marts måned i Zadar kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller kolde. Det betyder marts-temperaturer i Zadar, som i de fleste tilfælde ligger omkring 12 - 14 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 10 grader og maximumstemperaturer på 14 - 16 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Zadar i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Zadar.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
11 - 12

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Zadar, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Zadar, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i marts?

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele marts forventes i Zadar. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af marts falder der omkring 69 - 71 millimeter regn i Zadar.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i marts