Vejret i Zadar i november

Vejret i Zadar i årets 11. måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 13 og 15 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Zadar - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i november måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Zadar i november. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Zadar i årets 11. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Zadar i november

Dagstemperaturerne i Zadar i november måned svinger mellem at være kolde til kølige. Typisk vil der være omkring 13 - 15 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 11 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 15 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Zadar i november

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Zadar i årets 11. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
101
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Zadar i andre af årets måneder end blot november, så sørg for også at læse om vejret i Zadar på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Zadar.

Vil det regne i november?

I løbet af årets 11. måned vil der typisk være mellem 11 og 13 dage med nedbør i november. Her falder der omkring 100 - 102 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i november