Vejret i Zadar i oktober

Oversigt over vejret i Zadar i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 19 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Zadar - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Zadar i oktober måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Zadar i oktober

Dagstemperaturerne i Zadar i oktober måned svinger mellem at være kølige til ganske lune. Typisk vil der være omkring 18 - 20 grader i oktober - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 16 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 20 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Zadar i oktober

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Zadar i oktober. Tallene er opgjort over hele oktober måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Zadar tager sig ud i årets 10. måned.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
77
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Zadar. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Zadar i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over oktober. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Zadar:

Nedbør og regnfulde dage i oktober

I løbet af oktober vil der i årets 10. måned i Zadar falde omkring 76 - 78 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i oktober