Vejret i Zadar i september

Her kan du læse lidt om vejret i Zadar i september, som typisk vil byde på temperaturer mellem 23 og 25 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Zadar er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over september-vejret i Zadar, som - når temperaturen er lavest i september - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Zadar i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

September-temperaturer i Zadar

I september måned i Zadar kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder september-temperaturer i Zadar, som i de fleste tilfælde ligger omkring 23 - 25 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 21 grader og maximumstemperaturer på 26 - 28 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Zadar i september - overordnet skema

For et hurtigt overblik over september-vejret i Zadar se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
58
Dage med nedbør
9 - 10

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Zadar eller om vejret er, som du gerne vil have det i september måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Zadar.

Vil det regne i september?

I løbet af september vil der i september falde 57 - 59 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i september