Vejret i Zagreb i august

Oversigt over vejret i Zagreb i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Zagreb - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Zagreb.
Skrevet af: Niels Sørensen

August: Temperaturer i Zagreb

Zagreb, Kroatien i august er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Zagreb byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i august i Zagreb vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 27 - 28 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i august måned i Zagreb kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Zagreb er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Zagreb i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Zagreb i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Zagreb tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
265 - 266
Nedbør i mm.
74
Dage med nedbør
8 - 9

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Zagreb. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Zagreb i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Zagreb:

Nedbør i august

I løbet af august vil der i årets 8. måned i Zagreb falde omkring 73 - 75 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i august