Vejret i Zagreb i juli

Oversigt over vejret i Zagreb i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Zagreb i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Zagreb

Zagreb, Kroatien i juli er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Zagreb byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i juli i Zagreb vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 27 - 28 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Zagreb kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Zagreb er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Zagreb i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Zagreb.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
270 - 271
Nedbør i mm.
79
Dage med nedbør
9 - 10

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Zagreb, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Zagreb, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i juli

I løbet af juli vil der i årets 7. måned i Zagreb falde omkring 78 - 80 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i juli