Fra Girona lufthavn til Barcelona

Flyver man til Barcelona med Ryanair, lander flyet i Girona – en mindre by 105 km. nord for Barcelona. Den nemmeste og billigste måde at komme fra Girona lufthavn til Barcelona er ved at tage bussen. Det koster 12 euro for en enkelttur og 21 euro for tur/retur. Denne artikel hjælper dig med at finde vej ind til Barcelona – og tilbage til Girona lufthavn igen.

Fra Girona lufthavn til Barcelona

Ryanair tilbyder særdeles billige flybilletter til Barcelona (Girona). Sådan står det på Ryanairs hjemmeside, og det betyder, at flyet lander lidt uden for den mindre by Girona, 105 km. nord fra Barcelona.

Læs også Ryanairs destinationer

Skal du selv finde vej fra Girona lufthavn til Barcelona, er der flere muligheder. Dog er bus klart at foretrække, da toget ikke kører direkte fra lufthavnen, hvilket betyder, at man skal først ind til Girona by. Taxa er selvfølgelig en mulighed, men det koster omkring 150 euro fra lufthavnen til Barcelona. Til sammenligning koster en bus 12 euro for en enkelttur og 21 euro for tur/retur – og så kører den direkte fra terminalen.Før man stiger om bord i bussen, skal man have købt en billet. Dette kan pt. ikke gøres online, men derimod få meter fra bussen, lige udenfor terminalen. For at finde bussen, går man ud af terminalen og drejer til højre.

Bussens afgangstidspunkt er tilpasset flyets ankomsttidspunkt, hvis du flyver fra Billund med Ryanair. Her kan du downloade en plan over ankomsttidspunkt for fly og afgangstidspunkt for bus (pdf). Selvom man ikke har fløjet med Ryanair, kan man naturligvis sagtens komme med bussen.

Busturen tager ca. 1 time og 10 minutter. Endestationen er en stor busstation i Barcelona ved navn Estacio del Nord. Herfra er der omkring 5 minutters gang til den nærmeste metrostation, nemlig Arc de Triomf, som er den røde metrolinje (L1). Fra Arc de Triomf er der 4-5 stop til Catalunya, som er stoppet ved den berømte rambla (La Rambla). Download et detaljeret kort over Barcelonas metro.Fra Barcelona til Girona lufthavn

Når du skal hjem igen, skal du igen finde op til busstationen, hvor du først blev sat af (Estacio del Nord) Herfra går bussen hvert kvarter – dog tidligst klokken 3:30, hvilket f.eks. passer til Ryanair flyet til Billund med afgang klokken 6:30. Vær opmærksom på at stå på den bus, som hedder Aeropuerto de Girona og ikke den, der kører til Girona centrum.

Her kan du på et kort se, hvor busstationen og den nærmeste metro befinder sig (eller se et interaktivt kort).

Fra Girona til Barcelona med bus

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Kategori
Spanien