Hvor varmt er det i Rom?

Vejret i Rom er som hovedregel godt, og man kan uden de store vejrproblemer besøge Rom hele året. Med mindre man kan udstå meget varme temperaturer, så vurderes forår og efterår til at være de rareste måneder at besøge Rom, da vejret her er behageligt lunt. Nedenfor kan du læse mere om vind og vejrforhold i Rom, samt se den aktuelle vejrudsigt.

De vådeste måneder i Rom er oktober, november og december, efterfulgt af januar of februar. I vinterhalvåret ligger temperaturen typisk på 10-15 grader om dagen og 5-10 grader om natten.

De varmeste måneder i Rom er juni, juli, august og september, hvor temperaturen typisk ligger på 25-35 grader. Her falder der også mindst vand. Så vil man være sikker på, at vejret leverer en tør og varm oplevelse, bør man rejse til Rom i sommermånederne. Det er ligeledes de måneder, hvor der er flest solskinstimer.

Vejrudsigt for Rom

Læs mere om vejret i Rom

 

Se Colosseum om aftenen

Man skal selvfølgelig se Colosseum, når man er i Rom. Men hvis du vil have nogle rigtig flotte og anderledes billeder og (endnu) en god oplevelse ud af amfiteatret, se besøg det også efter mørkets frembrud. Her er det nemlig oplyst, hvilket giver en hel anden og smuk oplevelse. Og så er der heller ikke helt så mange turister.

Hvis du rejser med Ryanair fra Danmark til Rom, så kan her læse mere om at komme fra Ciampino til centrum af Rom.

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Denne rejse artikel er tagget:
colosseum milano rom vejrudsigt rom
Kategori
Italien Verdensvejr