Vælg de rigtige sko til storbyferien

Før min storbyferie i Rom, var jeg på jagt efter et par lette, behagelige, ikke for varme men lukkede sko. Det var ikke nemt at finde, men valget faldt på et par Nike Free, og det har jeg bestemt ikke fortrudt, hverken under eller efter ferien. Skal du også på storbyferie i Europa, så sørg for at finde nogle lette, luftige og behagelige sko.

Det er altid en kunst at pakke let, når man skal på ferie.

Ikke mindst hvis man skal have ét eller flere par sko med. Ofte vil de sko, du har på i Danmark og ud til lufthavnen være alt for varme og besværlige, sammenlignet med de sko, du reelt set har brug for på ferien.

Nike Free til din storbyferieHvis du spørger mig, så hedder det ultimative kompromis Nike Free. Disse sko er varme nok i forårs- og efterårsmånederne i Danmark, og helt igennem perfekte, hvis man skal på ferie i Sydeuropa.

Især på storbyferien, hvor man altid ender med at trave den ene kilometer efter den anden, er det rart at have nogle behagelige, lette og luftige sko med. Samtidig er det på længere strækninger rart at gå i lukkede sko. Ja, jeg er blevet for gammel til at gå i Havaianas flip-flops døgnet rundt.
At hoppe i et par Nike Free føles som et par hjemmesko med mere støtte, og man kan endda fornemme, hvordan luften køler dine tæer ovenfra. Rart, for på storbyferien kan man aldrig få en taxa, når man skal bruge det – og så må man jo trave.

Endnu en fordel ved skoene er, at man sagtens tage en løbetur i dem Jeg havde også mine Nike Free med til Tyrkiet, hvor jeg flere morgener løb en tur langs havet. Efter løbeturen stillede dem på stranden, for at tage en dukkert (for selvom de er alsidige, så hører de ikke til i havet).

Perfekt til en storbyferie i Rom

Alsidige men små i størrelserne

Ejer du endnu ikke et Nike Free, så brug din næste ferie som undskyldning til at købe et par. De er ikke helt billige, men det hele værd.

Den lidt høje pris er dog klart berettiget af skoens store alsidighed, som gør, at den bruges til stort set alt – som modesko, fritidssko, til fitnesscenteret, på arbejde eller som løbesko. Og altså også som følgesvend på storbyferien.

Den mest kendte af modellerne er Free 5.0 eller Free Run, men programmet indeholder også mere specielle modeller som Free Tr Twist, Free Advantage og Free Flyknit. Ender du med at købe dine Nike Free online, så husk at modellen er ret små i størrelserne. Jeg bruger normalt 43,5 (nogle gange 44) men køber altid Nike Free i størrelse 45.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.