Vejret i Barcelona i november

Vejret i Barcelona i november

November måned i Barcelona siges at være lavsæson, da temperaturen er kølig og der er middelhøj risiko for regn. Vejret er efter danske standarder fint – især for november måned, hvor Danmark får meget nedbør. Mere information om vejret i Barcelona finder du her.

Overvejer du at tage på ferie i Barcelona i november måned, så skal du pakke et par varme bluser, en let jakke og vandtætte sko. Er du heldig, så viser vejret sig fra sin gode side og du kan lade jakken blive hjemme – er du mindre heldig må du have en tynd jakke udover og finde dig i lidt regn.

Temperaturer i november
Gennemsnitstemperaturen for Barcelona i november måned ligger på 12 grader. Bliver det koldt er der typisk ned til 9 grader, og har man bedre vejr vil der være op til 17-18 grader. Ca. samme temperatur har havet – også 17-18 grader, hvorfor det må siges at være en kølig fornøjelse at bade i byens hav i november måned. Om natten vil der typisk være 7-10 grader, så skal du ud om aftenen, er det altid en god idé at have varmt tøj med.Solskin i Barcelona
I gennemsnit vil der være 4 timers solskin per dag, når du besøger Barcelona i november måned. De kan dog sagtens fordele sig så der den ene dag er helt overskyet og den næste skyfrit.

November måneds regn og nedbør
I løbet af november måned vil der typisk falde nedbør 9 af månedens dage – i alt omkring 160-180 mm. Ikke meget sammenlignet med Danmark, men alligevel meget mere end om sommeren og i højsæsonen. Der vil ikke falde sne i november – men er du meget uheldig kan du risikere hagl. Dette sker dog kun i forbindelse med store temperaturændringer.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Kategori
Spanien Verdensvejr