Vejret i Auckland i november

Her kan du læse lidt om vejret i Auckland i november, som typisk vil byde på temperaturer mellem 18 og 20 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Auckland er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over november-vejret i Auckland, som - når temperaturen er lavest i november - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af november i Auckland.
Skrevet af: Niels Sørensen

November: Temperaturer i Auckland

Auckland, New Zealand i november er en periode, hvor kølige til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Auckland byde på 18 - 20 grader. Når det er koldest i november i Auckland vil der være omkring 16 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 20 - 21 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i november måned i Auckland kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Auckland er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Auckland i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i Auckland se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
207 - 208
Nedbør i mm.
81
Dage med nedbør
15 - 16

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Auckland eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Auckland.

Regner det så i november måned?

I løbet af november vil der i november falde 80 - 82 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i New Zealand

Læs også om vejret i andre byer i New Zealand i november