Vejret i Firenze i november

Oversigt over vejret i Firenze i november - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 14 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Firenze - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i november måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Firenze.
Skrevet af: Niels Sørensen

November: Temperaturer i Firenze

Firenze, Italien i november er en periode, hvor kolde til kølige temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Firenze byde på 13 - 15 grader. Når det er koldest i november i Firenze vil der være omkring 11 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 15 - 16 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i november måned i Firenze kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Firenze er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Oversigt over vejret i Firenze i november

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Firenze i årets 11. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
97 - 98
Nedbør i mm.
99
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Firenze i andre af årets måneder end blot november, så sørg for også at læse om vejret i Firenze på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Firenze.

Nedbør i november

I løbet af november vil der i årets 11. måned i Firenze falde omkring 98 - 100 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i november