Vejret på Mallorca i november

Vejret i Mallorca i november kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 15 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Mallorca - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Mallorca.
Skrevet af: Niels Sørensen

November: Temperaturer i Mallorca

Mallorca, Spanien i november er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Mallorca byde på 14 - 16 grader. Når det er koldest i november i Mallorca vil der være omkring 12 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 17 - 18 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Mallorca i november

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Mallorca i november. Tallene er opgjort over hele november måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Mallorca tager sig ud i årets 11. måned.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
8 - 9

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Mallorca. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Mallorca i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over november. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Mallorca:

Nedbør i november

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i november måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 69 - 71 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i november