Vejret i Santiago i januar

Vejret i Santiago i januar kan byde på både kølige og meget varme dage, med temperaturer på omkring 23 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Santiago - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Santiago

Santiago, Chile i januar er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Santiago byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i januar i Santiago vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 30 - 31 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Santiago kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Santiago er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Santiago i januar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Santiago i januar. Tallene er opgjort over hele januar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Santiago tager sig ud i årets første måned.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
322 - 323
Nedbør i mm.
2
Dage med nedbør
1 - 2

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Santiago. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Santiago i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over januar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Santiago:

Regn og nedbør i januar

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele januar måned falde 1 - 3mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.