Gratis rejsemagasiner

Gratis rejsemagasiner

Jeg får 10 gange årligt leveret et rejsemagasin direkte til døren – gratis. Og det kan du også! Tidligere har jeg abonneret på flere forskellige betalingsmagasiner – men hvorfor betale, hvis det kan være gratis og mindst lige så godt? Sådan får du også gratis rejsemagasiner direkte i postkassen eller ned på din iPad.

Magasinet check-in Billund

Check-in Billund bladetAf de to magasiner jeg gratis modtager med posten, må Magasinet check-in Billund siges at være det mest rejseagtige. Magasinet udkommer 6 gange årligt og indeholder nyt om flyselskaberne, rejsebureauerne og Billund Luftnavn men derudover også mere dybdegående artikler om de rejsedestinationer, som kan nås fra Billund Lufthavn.

Hvis du nogensinde har fløjet fra Billund Lufthavn, har du sikkert set og måske læst i bladet. Det er et udemærket, men ret hurtigt læst, rejsemagasin, som leveres gratis i din postkasse.

Du modtager magasinet check-in Billund ved at tilmelde dig på lufthavnens hjemmeside.

Magasinet Eksportfokus

Magasinet EksportfokusMåske tænker du allerede nu, at et magasin med navnet “Eksportfokus” må det være kedeligt og selvhøjtideligt. Du tager fejl. Eksportfokus henvender sig godt nok primært til små- og mellemstore virksomheder, men kan modtages og læses af alle, som interesserer sig for kulturen og udviklingen i verdens lande og markeder. Og det gør man jo, når man interesserer sig for at rejse og opleve. Jeg gør i hvert fald.

Hvor Magasinet check-in Billund er en forholdsvis hurtig snack, så er der omkring dobbelt så meget materiale i Eksportfokus. Det udgives af Udenrigsministeriet og udkommer 4 gange årligt – også på din iPad. Det er på alle måder et gennemarbejdet og utroligt flot magasin.

Eksportfokus modtager du ved at tilmelde dig på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Gratis magasiner til din iPad

GoTraveling Magazine på iPadForuden de to førnævnte fysiske magasiner, findes der også et par rejsemagasiner på dansk, som du gratis kan læse på din iPad. En af fordelene er bl.a., at udgiverne denne vej igennem kan tilføje interaktivitet i magasinerne.

Jeg vil gerne fremhæve:

1. Rejsemagasinet Escape
Udgives af Berlingske Media
Hent Rejsemagasinet Escape i App Store

2. GoTraveling
Udgives af AdaptIntoMedia
Hent GoTraveling i App Store

Der findes selvfølgelig endnu flere gratis rejsemagasiner, hvis du også er interesseret i alle de udenlandske blade.

8 kommentarer

Magnus Jespersen

Ca. 9 år siden

Super godt tip faktisk! Så stor forskel på købe-rejsemagasiner og disse gratis rejsemagasiner er der faktisk ikke. Der er mange reklamer i uanset hvad. Jeg har selv fået Check-Inn Billund bladet et års tid, kan anbefales, men vil da også lige signe up til Erhvervsfokus, det kan være der er lidt mere dybde i dette blad (som man kan efterlyse i check-in. :-) Flere af disse tips, tak!

Svar

Niels Peter Sørensen

Ca. 9 år siden

Hej Maguns Selv tak, jeg er glad for, at du kan bruge det. Jeg skal se, om jeg kan komme på andre tips ligesom dette om de gratis rejseblade.

Svar

Lars-Terje Lysemose

Ca. 9 år siden

Rejsemagasinet Globen kan downloades gratis som PDF-filer. Det udgives af De Berejstes Klub fire gange om året og er ukommercielt. Man kan også tegne abonnement på papirversionen for 300 kr. om året.

Svar

Niels Peter Sørensen

Ca. 9 år siden

Hen Lars. Tak for dit tip om Rejsemagasinet Globen - det vil jeg helt sikkert lige undersøge og evt. opdatere artiklen med. Vh. Niels

Svar

Kristoffer Føns

Ca. 8 år siden

Hej Niels Peter Tak for gode tips! Desværre er Rejsemagasinet Escape ikke længere tilgængeligt. Kender du et alternativt godt, dansk rejsemagasin til iPad?

Svar

BlixenTours

Ca. 7 år siden

Ikke de magasiner man ser anbefalet oftest, så de fortjener helt sikkert at få lidt omtale :) Vil man gerne have lidt inspiration omkring destinationer i Afrika eller Det Indiske Ocean kan man også læse vores rejsebog på vores hjemmeside - http://www.blixentours.dk/. Den kan læses gratis online.

Svar

Tine

Ca. 7 år siden

Fedt liste! Selv kendte jeg ikke GoTraveling, men det skal da tjekkes ud. Det er jo altid dejligt med lidt inspiration :) Tak!

Svar

Mvh

Ca. 5 år siden

Luxury Aficionados er vist også gratis, om ikke andet i deres online version.

Svar

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.