Billeder fra Piazza Navona i Rom

Billeder fra Piazza Navona i Rom

I det centrale Rom finder man pladsen Piazza Navona, som blev etableret omkring 85 år e. Kr. På Piazza Navona kan man bl.a. se Sant’Agnese in Agone og Fontana dei Quattro Fiumi (De fire floders fontæne), som blev udført af kunsterneren Bernini i 1651.

Billeder fra Piazza Navona i Rom

Smukt vejr i Rom en april-dag. Piazza Navona er en yderst hyggelig krog af Rom. Og så ligger pladsen tæt på Pantheon, så man kan nemt få set to af de største attraktioner.

bygninger ved piazza navona

Der bliver solgt malerier og kunst i lange baner på pladsen Piazza Navona i Rom. Stemningen er god og afslappet – bestemt et besøg værd.

Gadekunst Piazza Navona

 

Og 5 minutters gang fra Piazza Navona finder man kirken Pantheon, så man kan meget nemt opleve to af Roms største attraktioner i samme omgang.

Skal du snart til Rom, så tjek vejret i f.eks. maj, juni eller juli.

2 kommentarer

Jacob Jensen

Ca. 9 år siden

Fine billeder, især det første :) Jeg drager selv til Rom om ca. to uger, og Piazza Navona og Pantheon er da også to steder, jeg glæder mig til at se.

Svar

Magnus Jespersen

Ca. 9 år siden

Dejligt sted - skal ses når man er i Rom! Og Pantheon ja, selvfølgelig. Et lille tip er ikke at spise / drikke direkte på Piazza Navona, men simpelthen bare gå ca 2 minutters gang væk fra pladsen. Så bliver regningen under det halve og kvaliteten sagtens dobbelt så god. Det er en af de mest turistede steder i Rom - alle elsker en gratis oplevelse - og netop derfor et priserne på mad og drikke skudt i vejret. Jeg taler af erfaring, sikke en regning for det middelmådige mad :-)

Svar

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Denne rejse artikel er tagget:
Piazza Navona rom rom centrum rom rejsetip Ugens billede
Kategori
Italien