Momondohotels.dk – et dattersite til Momondo

Du kender nok allerede Momondo, som også står bag den populære søgemaskine til flybilletter. Sitet har har for nylig lanceret endnu et site, der fokuserer på hotelpriser frem for flypriser. Momondohotels.dk søger på tværs af omkring 450.000 hoteller og må betegnes som en seriøs konkurrent til f.eks. Hotels.com, der dog stadig giver dig en række fordele.

Udover blot hoteller, så søger Momondos hotelsøgemaskine også på vandrehjem, hvilket gør, at den foruden hotels.com også vil udgøre trussel for et site som Hostels.com (bemærk s’et) som ellers er og har været ret dominerende på dette område.

Ligesom på modersitet, så er der på Momondohotels.dk rigtig fine muligheder både for at filtrere og sortere dine søgeresultateter, så du hurtigt finder præcis det hotel eller hostel, der dækker dit behov og budget. Momondohotels.dk giver dig desuden en del gode billeder, hvilket gør, at man hurtig kan få et visuelt indtryk af hotellet.

Det gode ved Momondohotels.dk

Momondohotels.dk tilbyder meget omfattende og ikke mindst brugervenlig sortering og filtrering af resultater. Det tager ikke lang tid af finde lige præcist det hotel eller det hostel, som f.eks. ligger nær en lufthavn, et bestemt område eller citycentrum, har en passende pris og som får fine anmeldelser af tidligere gæster. Sorteringen efter “Best Choice” synes især praktisk, da det muliggør sortering af resultaterne ud fra en samlet vurdering af både placering, brugeranmeldelser, pris  og kvalitetDet knap så gode ved momondohotels.dk

Ligesom flysøgemaskinen så har momondohotels.dk for brugeren ikke noget at gøre med de hoteller, som finder frem til. Sagt på en anden måde, så kan man ikke reservere et hotelværelse direkte på Momondohotels.dk. Det der derimod sker er, at man sendes til den pågældende udbyders side – nøjagtig som når man sammenligner og finder flybilletter på Momondo.com. Det vil alt i alt også betyde, at det er svært – hvis ikke helt umuligt – for Momondo at køre forskellige kampagner, hvor Momondohotels.dk har nedsatte priser eller gode tilbud. Det må fortsat betegnes som en betydelig konkurrencemæssig fordel for andre sites som Hotels.com og Agoda.com, hvor de mange hoteller ofte tilbyder specielle priser netop hvis man booker gennem sådanne sites.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Denne rejse artikel er tagget:
Billige hoteller momondo.dk søg hotel online tilbud