Vejret i Alicante i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Alicante i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 19 og 21 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Alicante i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Alicante i maj. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Alicante, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Alicante i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i Alicante

Alicante, Spanien i maj er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Alicante byde på 19 - 21 grader. Når det er koldest i maj i Alicante vil der være omkring 17 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 23 - 24 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Alicante i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Alicante er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Alicante er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Alicante byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i maj

Regn i maj måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 39 - 41mm. fordelt over 6-8 dage med regn eller byger.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i maj