Vejret i Las Vegas i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Las Vegas i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 24 og 26 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Las Vegas i maj, da du overvejer at bestille en ferie i årets 5. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Las Vegas, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Las Vegas i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Las Vegas

I maj måned i Las Vegas kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller kølige. Det betyder maj-temperaturer i Las Vegas, som i de fleste tilfælde ligger omkring 24 - 26 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 22 grader og maximumstemperaturer på 31 - 33 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i maj måned i Las Vegas kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Las Vegas er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Typisk vejr i Las Vegas i maj

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan maj-vejret tager sig ud i Las Vegas.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
386 - 387
Nedbør i mm.
3
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Las Vegas, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Las Vegas, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i maj

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af maj. Typisk vil det ikke være mere end omkring 2 - 4mm. fordelt over 0-2 dage. Det giver i gennemsnit 3 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj